PARTEA PLINĂ A PAHARULUI

posted in: Uncategorized | 0

PARTEA PLINĂ A PAHARULUI

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor este văzută drept *partea plină a paharului* nevoilor de credit ale persoanelor (să nu zicem populației) care au consumat și bruma de economii pe care au mai avut-o, procurând cele zilnice; adică plătindu-le.

CARP Alba Iulia își urmează drumul, construit în ani, care conduce la ajutorarea celor cu nevoi de credit, fără întârziere, cu costuri care -la valori egale cu valoarea fondului social al petentului- ajung la 0 (zero). Da! Ați citit bine, zero! Este o casă de ajutor DECISĂ și teribil de perseverentă în ajutorarea membrilor. Exact! Aceasta a fost și remarca mass-media. Și, nimic mai simplu: ajutorul fiind reciproc, solicitantul de credit trebuie să fie membru sau să se înscrie în CAR Pensionari Alba Iulia, dacă-i *arde buza*.

Dacă apreciezi postarea, dă SHARE, astfel distribuind-o prietenilor și/sau cunoștințelor tale, PENSIONARI sau în devenire.

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply