MĂ MOTIVEAZĂ PLĂCEREA PERSONALĂ

posted in: Uncategorized | 0

car pensionari alba iulia

PLĂCEREA PERSONALĂ

Foarte interesant! Ai atras numeroși adepți ai site-ului nostru www.carpalbaiulia.ro. Este site-ul celor INSISTENȚI, dar și serioși.

Diversificăm site-ul, blog-ul și facebook-ul CAR Pensionari Alba Iulia cu glume, poezii haioase și sfaturi care îți vor reda bucuria vieții, PLĂCEREA PERSONALĂ.

Fă-i și pe alții să se bucure. Redă-le ce ai aflat de la noi sau -pur și simplu- arată-le și pune-i să distribuie.

 

MĂ MOTIVEAZĂ PLĂCEREA PERSONALĂ

În călătoria mea de cunoaștere a ceea ce îi motivează sau le motivează pe unele persoane să întreprindă ceva, am întâlnit o veche cunoștință la mall, făcând cumpărături. Mi-am dat seama că plăcerea personală de a face cumpărături era motivul veșnicei sale peregrinări, îi ridicau moralul și îl linișteau. ALTFEL… era o fire zbuciumată.

Am gândit, în sinea mea, că motivația aceasta îi umplea anumite goluri -poate chiar sufletești- și frica de a nu duce lipsă. Avea o tendință exacerbată de a strânge, poate chiar a colecționa ori a păstra obiectele, se poate să fi fost amprente ale unor legături sentimentale.

Dar… cumva, pe termen lung, te vor copleși toate acestea.

Această PLĂCERE PERSONALĂ de a tot cumpăra, motivația dată de ea, se numește HOARDING, adică a strânge, a acumula; așa cum face acel micuț animal, hamsterul. Ceea ce cumpărați, influențați în mare măsură de marketing, cumulat cu motivația plăcerii personale, se va dovedi efemer, o fericire de moment.

Tot cumpărând, de cele mai multe ori din plăcerea personală de a avea, te rupe de ceilalți. Nu toată lumea o poate face și vei deveni ținta bănuielilor și bârfelor. Nu vei reuși să crezi pe cineva care nu are ce-i vei cere, vreodată. Nu vei reuși să gândești așa ceva: se poate să nu aibă? Da! se poate. Motivația lui, când își oferă ceva ori cumpără este necesitatea, nu plăcerea personală.

Tu, privitorule, ce părere ai? Îți place? Faci parte din categorie?

Dă like sau comentează.

DISTRIBUIE CAR PENSIONARI ALBA IULIADistribuie acest MESAJ și pe cel care va urma/urmează! Îndeamnă PRIETENII, CUNOSCUȚII și chiar POTRIVNICII TĂI să caute CAR PENSIONARI Alba Iulia pe net (pe site, blog sau facebook/CAR PENSIONARI ALBA), să dea LIKE (ÎMI PLACE) pe postări, ori să comenteze și, de fiecare dată, SĂ DISTRIBUIE prietenilor postarea noastră.

Vom fi… MII!!!!

Vor fi… MII, care

Vor fi… ajutați!

Chiar și cei PROSPERI pot cere -ÎNTR-O ZI- să fie ajutați. Mai știi..? Te așteptăm!!!

 

 

 

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply