EMOȚIE vs. LIPSĂ DE VIAȚĂ

posted in: Uncategorized | 0

EMOȚIE vs. LIPSĂ DE VIAȚĂ

COMBUSTIBIL *HORMONI-ENERGIE VITALĂ*

 

  • Cu cât nivelul energiei este mai ridicat, cu atât corpul va fi mai eficient;
  • Cu cât va fi mai eficient, cu atât omul se va simți mai bine în a-și folosi bruma de talent dată de natură, pentru a obține rezultate remarcabile;
  • Energia este dată prin arderea, naturală, a diferiților combustibili din corpul nostru. De aici rezultă punctul forte al atenției. Un gând îndreptat într-o direcție greșită înseamnă atenție nefocalizată; pierdere de substanță.
  • Se întâmplă adesea ca substanțele din combustibili să se scurgă (prin gânduri greșite date de proasta dispoziție, tracasări, angoase) și să rezulte ceva dezagreabil, îndoială, teamă, sentimentele ofensei, iritarea, grijile continue și…neavând la dispoziție în toată puterea lor HORMONII, acel combustibil care dă VITALITATE, ceea ce, normal, trebuia să vizualizăm prin atenție, se prăbușește, rămâne un gol. De aceea nu ne aducem aminte, multe din cele întâmplate, în chiar clipele anterioare. Gândul este deturnat de emoția negativă.
  • ATENȚIE, deci, la tot ce faceți INTENȚIONAT, pentru că un gând ascuns este o emoție negativă care deturnează pe cea dintâi, vă scade vitalitatea și vă apropie de *germanul* acela nepoftit, prieten al UITĂRII.

 

Cât de emoționată pozitiv poate fi o persoană de vârsta a treia, CÂND, CU UN PRIETEN DE MÂNĂ SAU O CUNOȘTINȚĂ, se înscriu în rândurile membrilor CARP Alba Iulia și citește, în permanență, blogul nostru cu noutăți și postările de pe Facebook! Numai outățile noastre vă sprijină să nu căutați foarte multe siteuri despre devenirea dvs., fericire și bucuria vieții.

Tu ce zici? Nu RĂSPÂNDEȘTI ori comentezi EMOȚIA?

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply