AFECTIVITATEA ȘI AJUTORUL RECIPROC

posted in: Uncategorized | 0

CONSTATARE Ești formidabil (ă)!!!! Ai făcut un pas mare!!! Ai reușit să aduci oameni, care -prin DISTRIBUIREA ta- ne-au devenit PRIETENI, unii vor deveni chiar membri ai CARP Albă iulia. Continuă! Transmite-ne și transmite-le chiar COMENTARIILE tale la subiectele postate de noi!!!Vom avea și vor avea -de învățat și de experimentat- idei și fapte pe care nu le-ar fi întâlnit fără distribuirea ta. Asigură-te că mai ai prieten și cunoscuți, ori chiar POTRIVNICI, care merită să fie ajutați. Noi, membrii CARP Albă Iulia, le vom fi alături sau cu EI, la nevoi și la durere.CONSTATARE
Ești formidabil (ă)!!!! Ai făcut un pas mare!!! Ai reușit să aduci oameni, care -prin DISTRIBUIREA ta- ne-au devenit PRIETENI, unii vor deveni chiar membri ai CARP Albă iulia.
Continuă! Transmite-ne și transmite-le chiar COMENTARIILE tale la subiectele postate de noi!!!Vom avea și vor avea -de învățat și de experimentat- idei și fapte pe care nu le-ar fi întâlnit fără distribuirea ta.
Asigură-te că mai ai prieten și cunoscuți, ori chiar POTRIVNICI, care merită să fie ajutați.
Noi, membrii CARP Albă Iulia, le vom fi alături sau cu EI, la nevoi și la durere.

Acum, un om PROSPER –

Mâine, un PAUPER!!!

Invită-i și pe cei care PROSPERĂ ACUM să ajute făcându-se membri ai CARP Alba Iulia. Alături de tine nu vor regreta!

AFECTIVITATEA ȘI AJUTORUL RECIPROC

Pentru ca două sau mai multe persoane să-și acorde AJUTOR RECIPROC, trebuie să existe sentimentul de AFECȚIUNE, să te „dai peste cap” pentru a-l sau a vă ajuta și va sau vor face la fel când le va sau le vor veni rândul.

Tot ce le ceri este ajutorul, să fii înconjurat de blândețe, de frumusețe, de un cuvânt alinător.

Empatia (AFECȚIUNEA) este aceea care sau pe care o caută fiecare în ajutorul reciproc.

Îi vezi că suferă și, din primul moment, ești cu ei, cauți să le alini oful, să-i faci să se simtă că ești cu ei din chiar momentul debutului (baiului), îi faci să- și spună „nu-i bai, a trecut”.

Dacă acest gest i-a făcut să procedeze la fel, când tu vei fi în suferință, acesta e AJUTOR RECIPROC.

Asta-i linia DIRECTOARE  a celor de la Casa de Ajutor Reciproc din Alba Iulia, pe Teilor 10.

Ei formează un COCON AFECTIV; se strâng în jurul celui sau celor care sunt în suferință sau în impas; îi ajută.

Cei care sunt ajutați, răspund prin însăși calitatea de membru și prin atragerea altora, care simt că ar putea să empatizeze cu cei care vor fi „la necaz și la durere”.

Dacă te vei simți singur vreodată, pune-ți în gând că există o CASĂ, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Alba Iulia, care îți răspunde cu afecțiune tuturor ofurilor tale, verbal, dacă vii pe Teilor 10, sau pe net, la adresa www.carpalbaiulia.ro.

Cei ce vă înconjoară, membri CARP Alba Iulia, vă ajută să ieșiți din necaz, gândind că poate unii, la rândul lor, vor cădea, la fel, într-unul asemănător. Dar, ar fi înțelept să vă întoarceți sufletește, pe moment, la persoana dumneavoastră, să nu depindeți extrem de mult de oamenii pe care îi iubiți ori i-ați îndrăgit.

Pot apărea sincope, adică motive de dezamăgire. Ajutați-vă RECIPROC, cu blândețe și înțelegere.

Dacă v-a plăcut, CARP Alba Iulia vă roagă: dați Like și comentați.

DISTRIBUIE CAR PENSIONARI ALBA IULIA

Distribuie acest MESAJ și pe cel care va urma/urmează! Îndeamnă PRIETENII, CUNOSCUȚII și chiar POTRIVNICII TĂI să caute CAR PENSIONARI Alba Iulia pe net (pe site, blog sau facebook/CAR PENSIONARI ALBA), să dea LIKE (ÎMI PLACE) pe postări, ori să comenteze și, de fiecare dată, SĂ DISTRIBUIE prietenilor postarea noastră.

Vom fi… MII!!!!

Vor fi… MII, care

Vor fi… ajutați!

Chiar și cei PROSPERI pot cere -ÎNTR-O ZI- să fie ajutați. Mai știi..? Te așteptăm!!!

 

 

 

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply