CE MĂ MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT…

posted in: Uncategorized | 0

CHANNEL-CHAIN-LANȚ-citește cu atenție…!

lant uman CAR PENSIONARI ALBA IULIAFiind pe o rețea de socializare (un lanț uman interactiv-virtual), te provocăm, privitorule, cu subiecte și proiecte pe care, deseori, le vei întâlni, tânăr fiind sau la vârsta cea mai frumoasă – A TREIA.

Așadar, pornește în căutarea lor și distribuie, să afle și alții.

 

CE MĂ MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT…

Poți răspunde, cititorule?

Persoanele, dar mai ales cele în vârstă, trebuie să aibă acel „zvâc”, adică un motiv destul de serios, de „bazat” -cum zic unii, pentru a întreprinde ceva.

Psihicul nostru exprimă totul. Există chiar un atlas al tuturor expresiilor feței și ale corpului, în fotografii, explicând rezultatul acțiunii psihicului asupra fizicului. MOTIVUL, ca subiect, este expresia acțiunii acestuia asupra hormonilor din corpul omenesc, care ne dau anumite stări și arătări ale feței și corpului omenesc.

Am întrebat o persoană de încredere ce gândește că îi dă aceste trăsături…

Zice: un mare aport îl primești de la dorința de a fi foarte performant. Performer este persoana împinsă de motivația internă spre a-și depăși limitele, atât pe plan psihic, cât și intelectual. De aici decurge RECUNOȘTINȚA, dorința de AJUTOR RECIPROC, pentru că trebuie să fii ajutat ca să poți să o faci.

E adevărat! Trebuie să muncești din greu, să îți înmulțești întâlnirile cu unul-cu altul, să schimbi opinii.

Astfel se exprimă AJUTORUL RECIPROC!

Posibil să încerci să atragi atenția anturajului și, prin schimbul de opinii cu ceilalți, să te îmbogățești intelectual. Poate îi surprinzi! Poate te surprind! Fața ta radiază de bucurie. Este expresia influenței psihicului asupra fizicului.

Ochii sunt expresia trăirilor. Simți că te poți vedea, psihic, în privirea celuilalt. Îți poți adăuga forță trăirilor, gândurilor. Totuși, nu trebuie să te sprijini pe eventualele laude și atenții pe care, permanent, ți le exprimă interlocutorii.

Conectați-vă și sprijiniți-vă pe resursele voastre interioare pentru a vă înălța, a atinge performanța.

Tu, privitorule, ce părere ai? Îți place? Faci parte din categorie?

Dă like sau comentează.

DISTRIBUIE CAR PENSIONARI ALBA IULIADistribuie acest MESAJ și pe cel care va urma/urmează! Îndeamnă PRIETENII, CUNOSCUȚII și chiar POTRIVNICII TĂI să caute CAR PENSIONARI Alba Iulia pe net (pe site, blog sau facebook/CAR PENSIONARI ALBA), să dea LIKE (ÎMI PLACE) pe postări, ori să comenteze și, de fiecare dată, SĂ DISTRIBUIE prietenilor postarea noastră.

Vom fi… MII!!!!

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply