CE ESTE AJUTORUL RECIPROC
AJUTOR RECIPROC CARP ALBA IULIA

AJUTOR RECIPROC

 

    • CASA nu este o , ci mai degraba unde se primesc economiile tale, lunar, sub formă de cotizații și contribuții, iar eu -CARP ALBA IULIA- ca ajutor, reciproc, vin cu banii CAND AI NEVOIE.

  • N-ai îndeajuns pentru tratament balnear sau pentru excursie ori un pelerinaj?!?! CARP ALBA IULIA îți sare în ajutor!!! CARP completează. Doar ...ajutoru-i RECIPROC!!!

  • Nu știi cum să-ți faci VIAȚA frumoasă?! CARP ALBA IULIA organizează SOCIALIZAREA, în Alba Iulia sau în locuri pitorești ori de cult. VINO să ne ajutăm RECIPROC! Deschide ușa CARP, în Alba Iulia, Zona Centru, strada Teilor nr.10.

  • Doritorule de AJUTOR RECIPROC, îți redau din Statutul CARP pasaje de interes pentru tine:

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Alba Iulia este organizată și functioneaza pe durata nedeterminata ca asociatie liber consimtita a membrilor sai, in scopul sprijinirii si intrajutorarii mutuale a acestora, in forme multiple.

Pot fi membri CARP pensionari si membrii de familie ai acestora (sot/sotie, copii majori) cu venituri certe, precum si salariati ce urmeaza a se pensiona in urmatorii doi ani.

Pot fi membri C.A.R.P. si membrii de familie ai fostilor membri decedati, si anume : sot, sotie si copii majori cu conditia sa respecte intru totul Statutul Casei.

Organul de conducere al C.A.R.P. este Adunarea Generala a Reprezentantilor membrilor casei, care se tine anual sau ori de cate ori este nevoie.

Se acorda imprumuturi membrilor C.A.R.P. Alba Iulia care au o vechime minima de trei luni. Consiliul Director poate aproba, de la caz la caz, imprumuturi membrilor Casei si sub vechimea minima stabilita, tinand seama de problemele deosebite pe care le au membrii Casei care solicita imprumuturi.