CUM ȚI-AI ORGANIZAT ZIUA!?!

posted in: Uncategorized | 0

CUM ȚI-AI ORGANIZAT ZIUA!?!

Noi, vârstnicii, dar -de multe ori- și mai tinerii noștri confrați, care transmitem iubire și preocupare pentru binele celuilalt, membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (cum altfel? din Alba Iulia) simțim că ziua trece extrem de repede.

Păi… să vedem, de ce?!?! sau… mai bine zis… cum ne asemănăm -noi, vârstnicii- cu confrații mai tineri:

  • ne trezim destul de devreme! Se trezesc și ei, la fel? Se trezesc!

  • pregătim plecarea celor tineri și foarte mici la serviciu și la grădi ori școală. După care, intrăm fiecare la serviciul său: unii la Stat sau privat, alții la grădi sau școală, iar noi, cei vârstnici, devenim „procurori”, șefi de clasă sau „chefi bucătari”, stăpâni pe tarla;

  • nu trece bine miezul zilei, că ne pregătim pentru refacerea forțelor. Între 13-14 și 16-18, două serii de hrană. Asta este! De când am ieșit la pensie, mi-am setat corect obiectivele, vreau să zic PROGRAMUL. Dar, stați! (cum zice la teleshoping). Dacă acesta este, în general, programul care îmi grăbește trecerea zilei, între două obiective mai fac și alte CHESTII:

-dimineața, după ce-l las pe cel mic la grădi sau pe cea mai măricică la școală, mă întâlnesc pe drum cu colegi de CARP. Da! de la CARP Alba Iulia! Unii sunt mai tari de urechi, îi întreb: Mergi la „Pensionari”? Nu! nu merg, pentru că mă duc la „Pensionari”, la CeARe. Aici, în Alba Iulia, pe Teilor 10. Am și eu pe cineva căruia ÎI PASĂ DE MINE și, astfel, am sentimentul de apartenență. Scurt! Orice dialog este destul de limitat, pentru că „sarcinile” nu mă lasă.

  • ajung acasă, după ce mi-am dus la bun sfârșit ce aveam de „generat”. Până în prânz, îmi trag câteva clipe sufletul și refac traseul, dar numai pentru cei mici. Hrănesc în scurt timp tineretul, apoi „pun o geană pe alta” și, către seară, mă pregătesc pentru „seria a doua”.

  • „Șef”-ul (adică eu) așteaptă aplauze, aprecieri și mulțumiri. Simți satisfacție și chiar fericire pentru că ai adus bucurie în familie.

  • O astfel de bucurie o afli și când te întâlnești cu colegii membrii ai CAR Pensionari din Alba Iulia la ceremonii ori aniversări. Ziua/zilele a/au trecut repede, dar am satisfacția că m-am organizat bine. Tu?

  • Dacă ai timp, dă LIKE, distribuie și prietenilor sau comentează.

 

 

DISTRIBUIE CAR PENSIONARI ALBA IULIADistribuie acest MESAJ și pe cel care va urma/urmează! Îndeamnă PRIETENII, CUNOSCUȚII și chiar POTRIVNICII TĂI să caute CAR PENSIONARI Alba Iulia pe net (pe site, blog sau facebook/CAR PENSIONARI ALBA), să dea LIKE (ÎMI PLACE) pe postări, ori să comenteze și, de fiecare dată, SĂ DISTRIBUIE prietenilor postarea noastră.

Vom fi… MII!!!!

Vor fi… MII, care

Vor fi… ajutați!

Chiar și cei PROSPERI pot cere -ÎNTR-O ZI- să fie ajutați. Mai știi..? Te așteptăm!!!

 

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply