Este dovedit! Redă-ți memoriei, adu-ți aminte și reține…

posted in: Uncategorized | 0

Este dovedit! Redă-ți memoriei, adu-ți aminte și reține…

  • Este DOVEDIT! Redă-ți memoriei toate acele episoade aduse pe micul sau marele ecran ori în presa scrisă, de mass-media,când ființe/oameni care alunecaseră/căzuseră ori fuseseră aruncați de la etaje superioare /6, 9 sau chiar 12) nu au decedat, firul vieții nefiindu-le curmat de ÎNTÂMPLARE.
  • Este DOVEDIT! Adu-ți aminte de persoane, care au zăcut – în spital ori la pat, în propria locuință- ani (mulți de numărat, darămite de chinuit)  și nu li s-a curmat FIRUL VIEȚII decât atunci când fuseseră programați de Natură, pe care mulți dintre semenii noștri o divinizează numind-o Dumnezeu. În diverse religii, Ea/El poartă alt nume: Allah, Shiva, etc.
  • Este DOVEDIT! Reținem că nu VÂRSTA ori starea (fizică, mentală, socială), acțiunea conturbatoare sau voința pot cauza întreruperea FIRULUI VIEȚII. Durata în timp sau, cum fiecare spunem, LUNGIMEA FIRULUI VIEȚII este planificată, programată încă de apariția în pântecele femeii a embrionului, viitor făt.
  • Este DOVEDIT! Puneți în hardul memoriei ideea că suntem parte a NATURII și urmăm aceleași LEGI, nevotate și nescrise, dar aplicabile și, mai ales, aplicate atunci când activăm sau nu activăm, dar încă trăim sau trebuie ca FIRUL VIEȚII să fie întrerupt. Dacă FIRUL VIEȚII nu este întrerupt decât printr-o moarte cerebrală (pierderea conștienței sau în comă), revii la viața fizică, dacă PROGRAMUL nu s-a sfârșit.
Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply