STĂRI OMENEȘTI: îngrijorarea, nelinistea, teama, grijile

posted in: Uncategorized | 0

INGRIJORARE

STĂRI OMENEȘTI: îngrijorarea, nelinistea, teama, grijile

Fără să vrei, chiar dacă nu ești ori ai devenit membru al Casei (CARP Alba Iulia), faci parte din tumultul COTIDIAN (adică de fiecare zi).

Simți NELINIȘTE, ai griji și teamă (Oooohhh… dar câte ne provoacă frământări).

Acestea toate ne pricinuiesc ÎNGRIJORARE. Dacă este membru al Casei, multe se vor duce…ca un fum.

Dacă nu, atunci vei avea o NELINIȘTE, o neîmpăcare cu EU-l tău, o frământare. Aceasta este o parte a CUNOAȘTERII de sine a neliniștei.

NELINIȘTEA, în întregul ei, presupune o stare de frământare, de agitație, de neastâmpăr, tulburare, îngrijorare, teamă, panică, mișcare, acțiune continuă. În acest din urmă aspect, ea devine o NELINIȘTE. *NEJUSTIFICATĂ*, adică senzația că *te paște* un pericol iminent, fără un viitor aparent; este o stare (una din cele omenești) care se manifestă prin frică, teamă, angoasă.

Tratamentul pentru NELNIȘTE presupune TRANSFORMAREA DE SINE (cum scriam într-o altă evocare pe blog și facebook); presupune SOCIALIZARE, respectiv discuții agreabile, interesante cu diverse persoane, unele pe care nu le-ai mai întâlnit, iar altele pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

 

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply