EȘTI TRIST? ATITUDINEA CONTEAZĂ! IA-O ȘI VINO LA NOI!

posted in: Uncategorized | 0

EȘTI TRIST? ATITUDINEA CONTEAZĂ! IA-O ȘI VINO LA NOI!

Da! Schimbarea de ATITUDINE! Fii PRO! Pro-Activ.

Noi ORGANIZĂM, tu PARTICIPI! Și, în plus, aduci și un PRIETEN sau CUNOSCUT să vă bucurați…împreună cu noi, vechii prieteni ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Alba Iulia, Zona Centru, Strada Teilor nr.10.

TRISTEȚEA te face să te retragi. Atitudinea față de propria-ți persoană este îngrozitoare. Nu-ți vine să mai ieși din casă. Ești AUTO-EXCLUS social pentru că nu ai chef să socializezi, să te vezi cu oamenii. Sentimentul de TRISTEȚE e sfâșietor.

Noi, la C.A.R.P. Alba Iulia, practicăm INCLUZIUNEA SOCIALĂ, adică ATITUDINEA POZITIVĂ, de la OM la OM,.

EMOȚIILE POZITIVE, pe care le vei încerca dacă ieși din casă și vii la CARP Alba Iulia să socializezi, să faci lucruri pe care le făceai când te simțeai bine, te vor ajuta. Ne vor da și nouă idei noi, ca să fim împreună PRO-ACTIVI.

RESURSE ai. Vino la CARP Alba Iulia și împărtășește-le cu ceilalți. Socializează, bucură-te și TRISTEȚEA te va PĂRĂSI.

Idealizează-ți pArtenerul, CARP ALBA IULIA, ignoră temele importante ale vieții în care riști să nu cazi de acord și construiește noi relații.

Aceasta să fie o atitudine perpetuă, până la sfârșitul vieții, iar noi-membrii CARP Alba Iulia vom fi permanent sau împreună cu cei dragi, ai TĂI.

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply