Este PROFITABIL și RENTABIL să fii membru al CAR PENSIONARI Alba Iulia

posted in: Uncategorized | 0

Este PROFITABIL și RENTABIL să fii membru al CAR PENSIONARI Alba Iulia

Suntem în lumea CAPITALULUI.

Suntem, așadar, capitaliști.

Înainte, se spunea că SINGURUL nostru CAPITAL era MUNCA, iar răsplata finală, adică plata, în continuare -*răs-plata*- era pensia.

Înainte, nu se numea profit, ci aveam *EXCEDENT*, iar ceea ce rezulta ca produs nu era *RENTABIL* dacă îl apreciau mulți, ci se sfârșea cu o strângere de mână *tovărășească*. Nu era *COOL*.

Să fii membru al Casei de ajutor reciproc din Alba Iulia este PROFITABIL și RENTABIL tocmai datorită acestei *reciprocități*.

Observi, și se afirmă că, omul se înstrăinează, mulți nu mai sunt prieteni, se feresc să se ajute, nu cumva celălalt să îl invidieze, după ce a fost ajutat, că ar avea venituri suplimentare. Dar, de unde? Da! De unde? Cum?

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Alba Iulia îi readuce la starea de bucurie pe cei triști.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Alba Iulia rentabilizează pe cei care au fost excluși social. Cum? Pur și simplu este PRIETENUL care la nevoie se cunoaște: nevoi financiare, nevoi sociale sau nevoi umanitare. Nu sunt doar vorbe puse pe hârtie. Sunt realități pentru care pot pune mărturie cei care au fost ajutați de CARP Alba Iulia.

Au profitat de numeroasele ocazii de bucurie și distracție, organizate de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Alba Iulia, toți care au dorit s-o facă, indiferent de poziția lor pe scara socială.

 

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply