LA VÂRSTA A TREIA, PRIMORDIAL ESTE AJUTORUL RECIPROC

posted in: Uncategorized | 0

ajutorul-reciproc-la-varsta-a-treiaLA VÂRSTA A TREIA, PRIMORDIAL ESTE AJUTORUL RECIPROC

Vă plimbați, pe stradă sau în parc. Pe lângă voi, multe perechi trec schimbând replici – de cele mai multe ori – drăgăstoase. Dar… chiar în fața voastră, două persoane, în vârstă, merg alene, ținându-se de braț. Se sprijină unul pe celălalt. Care-va-să-zică, își acordă ajutor reciproc.

Îi auzi de departe, dar când te apropii discuția e mai aprinsă: „-Cum ți-a fost ziua?; -Cum zici? întreabă cel sprijinit; -Pe unde ai mai fost?; -La Ce A RE, la pensionari, nu știi? E vestit, cel din Alba Iulia, acolo pe Teilor 10, lângă Tribunal. N-ai fost? Este prietenul nostru, al celor vârstnici. Mi-am pus în minte, odată, să mă înscriu, și am dus la bun sfârșit ce mi-am propus. Acum, simt satisfacție și fericire. Am avut nevoie de AJUTOR și l-am primit. D-aia zic: CARP este prietenul nostru! Știi proverbul: Prietenul la nevoie se cunoaște. Tu n-ai nevoie? Așa cum tu simți nevoia unui sprijin și eu ți-am fost aproape, tot așa eu am avut URGENT nevoie de sprijin, iar CARP Alba Iulia m-a ajutat. Transmite iubire de vârstnici, apropiere, preocupare pentru binele acelora.”

CARP adaugă o cărămidă la zidul de rezistență al relației de AJUTOR RECIPROC, iar când cuiva îi pasă de noi, răspundem cu implicare, valorizarea sentimentelor, se construiește intimitate, dar și sentimentul de apartenență, de siguranță. Ești susținut. Da, ești ascultat! CARP-ului îi pasă!

Nu ești convins? Vino și convinge-te! Și apoi, rog pe cei care sunt membri și au citit această postare, ori pe cei apropiați lor, care nu au mai auzit de treburi așa de faine, să distribuie MESAJUL și/sau să trimită pe cei vârstnici, care stau în cumpănă, să meargă pe Teilor 10, în Alba Iulia, nu de parte de Centru, să se înscrie în CAR Pensionari.

Mie îmi place. Dau LIKE și Distribui!

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply