Schimbarea prefixului cu 6…sperie!

posted in: Uncategorized | 0

Schimbarea prefixului cu 6…sperie!

Până la 50, sau chiar și 5, cifra de început a decadei imi provoca o eliberare de *trecutul necopt*. Am învățat multe, experiența își punea amprenta asupra atitudinii mele față de viață.

Eram voios și…parcă mai sunt.

Nu știu cum or fi alții, dar cifra 6 imi dă fiori. Nu peste mult timp pot fi doi de 6 și începe să-și bage *Potrivnicul* coada aia neagră. Mai pune câte-o piedică. Poate n-o fi chiar așa de înrăutățită starea mea de bine, dar ceva tot este.

De aceea zic că schimbarea prefixului cu 6 mă sperie. Cum, însă, știu că psihicul influențează fizicul, mă țin tare. Mă simt încă *tare* și îl trag de ureche pe *Încornorat* că și-a băgat coada și-mi tot pune piedică.

Am lângă mine prietenul cel mai apropiat, CARP Alba Iulia, precum și pe cei care nu au devenit membri ai Casei, dar vor să ne ajute, pentru că AȘA SIMT, creștinește.

OOOOhhhhhhh…..dar ce s-a întâmplat cu mine? O fi fost o criză legată de vârstă? Or fi fost ifose, mofturi, fleacuri? Cred că astea au fost.

Dacă te uiți pe site-ul CARP Alba Iulia sau chiar pe acest facebook, vei vedea vârstnici fericiți.

Da!!! ei sunt membrii Casei de Ajutor Reciproc din Alba Iulia, strada Teilor nr.10, readuși la bucuria vieții și împlinirii de către organizatori.

Alăturați-vă!!! Distribuiți acest îndemn prietenilor voștri, de îndată.

Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply