ATENȚIE…TREC VÂRSTNICI!

posted in: Uncategorized | 0

ATENȚIE…TREC VÂRSTNICI!

Ar trebui instituit un semn de circulație…pe trotuar, sau de călătorie în mijloace de transport, ori de…bunăvoință, în cadrul manierelor elegante.

Ar trebui tipărit și multiplicat un asemenea semn, ori instituită o insignă sau medalion, de aducere AMINTE atunci când situațiile o impun.

Ar trebui…dar, de fapt, n-ar trebui ca vârstnicii să fie prea răutăcioși în răspuns, când confrații mai tineri îi admonestează zicându-le că îi caută CINEVA ACASĂ.

Da! n-ar trebui să persifleze cu zicerea: Să nu ajungi zilele mele!… pentru că, uneori, gândul se poate întoarce precum bumerangul o face.

Ar trebui…zic, să ne acordăm AJUTOR RECIPROC, să avem un interes comun, acela de a ne bucura de viață, de fiecare zi, de a îndestula Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor cu fonduri care să vină în sprijinul celor excluși socialmente de la multe împliniri financiare și bucurii ale vieții.

Ar trebui…spun mulți, să ne gândim și să avem grijă că *Roata Vieții* ne duce inexorabil către acel semn: ATENȚIE!…TREC VÂRSTNICI!

Și, neîngrijindu-ne, ACUM și AZI, de cei mai în vârstă ca noi, membri sau nemembri ai CAR PENSIONARI ALBA IULIA și de multiplele posibilități de incluziune socială ori divertisment, spre bucuria vieții, ne vom preocupa greșit de altele, semnul nu va mai fi în atenția noastră, aceasta reclamând luarea noastră AMINTE.

Ar trebui…să băgăm de seamă, să luăm SEAMA!…să avem o atitudine de bunăvoință, de gest, de amabilitate, de fapt…de faptă amabilă.

Toate exprimă același cuvânt: ATENȚIE. Concret: dar, CADOU.

  • DĂRUIRE…către VÂRSTNICI (În special cei de la CAR PENSIONARI);
  • CADOURI…zilnic! Cui? Celor care au avut grijă de noi și acum sunt VÂRSTNICI (fie ei și membri CAR PENSIONARI), dar și celor care sunt pe-aproape.
Follow CARP Alba Iulia:

CARP Alba Iulia este o asociatie al carei scop este ajutorarea reciproca a membrilor sai. Sediul asociatiei este in Alba Iulia, strada Teilor nr.10

Latest posts from

Leave a Reply