CUM POT SĂ DEVIN MEMBRU CARP ALBA IULIA

  • C.A.R.P. are ca scop atragerea unui numar cat mai mare de pensionari si membri de familie ai acestora (sot/sotie, copii majori) cu venituri certe, precum si a salariatilor ce urmeaza a se pensiona in urmatorii doi ani. Atragerea tuturor acestor categorii de membri se face in scopul sprijinirii materiale si social –culturale a celor care au aderat la C.A.R.P. si respecta Statutul de organizare si functionare al Casei.

  • Pot fi membri CARP pensionari si membrii de familie ai acestora (sot/sotie, copii majori) cu venituri certe, precum si salariati ce urmeaza a se pensiona in urmatorii doi ani.

  • Pot fi membri C.A.R.P. si membrii de familie ai fostilor membri decedati, si anume : sot, sotie si copii majori cu conditia sa respecte intru totul Statutul Casei.
  • Mai pot deveni membri ai Casei si membrii altor C.A.R. P.-uri care solicita sa fie primiti prin transfer, pastrandu-si vechimea initiala cu conditia de a-si transfera cotizatia depusa la C.A.R.P.-ul de la care se transfera.

 

Dacă ești într-una din categoriile de mai sus (probabil că te regăsești deja într-una din ele), depui o cerere de înscriere pe care o găsești la Secretariatul CAR Pensionari din Alba Iulia, str. Teilor nr.10, plătești contribuția și cotizația pentru prime lună și...atât. Ai devenit membru CARP cu drepturi depline!

usi-deschise CARP ALBA IULIA